avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NU AM CEDAT,INSTRAINAT,DOBANDIT O LOCUINTA .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NU AM CEDAT,INSTRAINAT,DOBANDIT O LOCUINTA .

STIMATI UTILIZATORI, PRIN MOSTENIRE MI A REVENIT 1/3 DINTR O LOCUINTA ( PRIN REZERVA SUCCESORALA) COMPUSA DIN UNA CAMERA ,BUCATARIE SI BAIE.
LA SUCCESIUNE AM RENUNTAT LA PARTEA CARE IMI REVENEA ( 1/3 DIN LOCUINTA ) IN FAVOAREA NEPOTULUI MEU.
-- ACESTA SITUATIE INSEAMNA CA, AM RENUNTAT LA O LOCUINTA ?
RENUNTAREA LA1/3 DINTR O LOCUINTA NU INSEAMNA O LOCUINTA.

Multumesc anticipat tuturor ce vor intra in dialog...

Cel mai recent răspuns: adrian nicolae , utilizator 14:23, 10 Iulie 2011
Daca ati dat declaratie ca renuntati la mostenire, atunci nu ati avut niciodata in patrimoniul dvs. nici o bucatica de casa, si puteti semna linistit declaratia la notar ca nu ati dobandit, instrainat etc. nici o locuinta.
Va multumesc! pentrun raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire Alex0804 Alex0804 Buna ziua Parintii pot renunta la dreptul de mostenire, dobandit prin testament, in favoare copiilor in situatia in care exista un antecontract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Acum doua luni mi-a decedat sotia la succesiune sunt eu ca sot ... buniculmiti buniculmiti Acum doua luni mi-a decedat sotia La succesiune sunt eu ca sot si doi nepoti care locuesc în CanadaNepotii ar vrea sa cedeze partea lor pentru mine Prin ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)