am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles.
nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de materiale,dk ma poate ajuta cineva care si-a scos ceva de prin carti sau de pe net.ast rasp.
cu respect...va multumesc!
Viorel Voineag ramane printre formatorii INM.
Grilele din aceasta carte sunt regasite, din fericire, intr-o forma sau alta, in cele de la Inm.
Sa nu mai zic de Ciobanu, Boroi,Mitrache ..Stoica Veronica ,pe care i-am studiat cu multa atentie.
Grilele sunt foarte utile si pun niste probleme intersante .Afirm acest lucru in conditiile in care le-am parcurs macar de 2 ori pe toate.Succes.
Pastram legatura pe forum
Stimaţi Colegi!
Într-adevăr, cartea de teste a D-lui V. Voineag este o variantă de lucru, dar nu singura.
Consider că orice carte de teste este binevenită în activitatea de verificare a cunoştinţelor în vederea examenului de admitere în INM, secţiunea grile.
În legătură cu ultima apariţie în domeniu, şi mă refer la cartea D-nei Mihaela Ciobanu, personal sunt foarte dezamăgit de modul de formulare a grilelor; de asemenea, către sfârşitul cărţii, sunt date grilele examenelor de admitere în INM din anii 1999 şi 2000, lucru fără rost de altfel, deoarece de atunci s-a schimbat cadrul normativ în majoritatea domeniilor, singura disciplină la care pot fi folosite grilele fiind dreptul civil.
Oricum, pentru mult aşteptatul examen care se va desfăşura peste apx. 3 săptămâni, consider că în acest moment nu putem decât să revedem materia şi să încercăm rezolvarea a cât mai multor grile.
Vă doresc MULT SUCCES! tuturor celor înscrişi la examenul din acest an şi, de ce nu?, multă şansă.
P.S.- dacă se va întâmpla să nu reuşiţi, să nu disperaţi, viaţa merge înainte şi este loc sub soare ptr. toată lumea.
ªi eu voi da examen acum şi mi-am imaginat un algoritm în abordarea întrebărilor tip grilă, algoritm pe care fiecare dintre voi puteţi să vi-l imaginaţi, aşa cum doriţi.:(=D>