Buna ziua,
Dupa casatoria celor doi le-am donat o casa in proportie 1/2 fiecaruia dintre ei la notariat fara nici o clauza de reziliere a contractului de donatie. In cazul unui divort dintre cei doi cum se va face partajul asupra casei donate, sau respectiva donatie facuta de mine se mai poate contesta inainte de depunerea actelor de divort sau dupa pronuntarea divortului.Mentionez ca din casatoria celor doi a rezultat un copil minor.
Multumesc anticipat.
viatza noastra NU e niciodata OFF TOPIC....micile filosofii citate de domnul, sunt in esentza interpretari laice ale legislatiilor existente......ce e rau in asta? e un FORUM.....asha a simtit nevoia userul , am replcat doar
scuze....dialogam totzi pe TOPICUL deschis de un user....
Interesant toate interpretarile legislative, discutiile filozofice legate de noua generatie pe care noi am crescut-o si le-am acordat incredere dar in cazul de fata ce se mai poate face - chiar nimic?.
Interesant toate interpretarile legislative, discutiile filozofice legate de noua generatie pe care noi am crescut-o si le-am acordat incredere dar in cazul de fata ce se mai poate face - chiar nimic?.
un sir de cuvinte intelepte sau NU, suna cam asha : " NE CREDETI NUMAI CAND MURIM "