avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... anulare hotarare de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

anulare hotarare de divort

buna ziua,sa-mi spuna cineva daca care cunoaste cum si daca se poate anula o hotarare de divort o data devenita definitiva si irevocabila deoarece eu si fostul sot am dori sa renuntam la divort.Se mai poate face ceva ?:(VA MULTUMESC!:bow:
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:47, 12 Iulie 2011
S-a scurs termenul de 30 de zile de la comunicarea sentintei civile, termenul de apel?

In caz ca nu s-a scurs acest termen , exercitati calea de atac , si mentionati in fata instantei de judecata ca va impacati .

Altfel , veti merge inca o data la Starea Civila.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Hotararea dvs. a devenit definitiva si irevocabila la data expirarii termenului de apel ( in celalalt topic spuneti ca expirat termenul de apel), fara nici o legatura cu data la care veti solicita dvs. legalizarea hotararii...deci varianta ramane aceeasi..fie va recasatoriti, fie ramaneti intr-o relatie de uniune consensuala ( concubinaj).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea hotararii de divort border border buna ziua,poate cineva sa-mi spuna cand trebuie sa legalizez hotararea de divort,daca o pot face oricand sau este un termen anume? va multumesc (vezi toată discuția)
Sfatul unui avocat peticel peticel am divortat de sotul meu...pe data de 29 iunie am primit hotararea de divort...am fost la evidenta populatiei pentru schimbarea buletinului dar m-i sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Situatie disperata _ divort marian-cristinel marian-cristinel Rog din suflet un sfat. Dupa hotararea definitiva de divort , in situatia in care cei doi se impaca si hotarasc sa o ia de la inceput, are vreo repercusiune ... (vezi toată discuția)