as dori sa stiu si eu daca in momentul nasterii unui copil, odata ajunsa acasa de la maternitate acesta este trecut la plata intretinerii. Am inteles ca ar fi o lege in care se stipuleaza ca bebelusii pana la varsta de 6 luni nu ar trebui trecuti la plata intretinerii, daca este asa as dori sa stiu si care este legea in care se stipuleaza aceasta. va multumesc.
Cand am citit postul d-nului Pacala zici ca citeam scenariul unui film chinezesc stiintifico-fantastic cu copii manipulati genetic.Treziti-va domnule!Realitatea e cu totul alta.Perfect de acord cu Elga50.
Acest subiect l-am dezbatut de mai multe ori si e clar ca in legislatie se specifica ce cheltuieli se repartizeaza pe nr de persoane si nu pe diferite categorii de persoane .
Copii sunt bucuria noastra si sunt cele mai importante persoane dintr-o familie. Daca cineva ar ridica la modul serios sa nu se treaca la intretinere copii , eu as propune sa nu fie trecuti la intretinere nici majorii care-au dat in mintea copiilor.
Observ la subsolul paginii ca au fost sterse mesajele unor useri care acum un an erau foarte vehementi. Ar fi fost interesanta o confruntare intre fostii si actualii bataiosi. Dar se pare ca unii sunt prezenti sub alta palarie.
Mentionez ca, copiii mei sunt la casa lor, dar am adus la cunostinta o hotarare din asociatia de proprietari de care apartin - referitor la problema dezbatuta.
Am apelat la www.urbansiasociatii.ro cu rugamintea de a ma lamuri daca decizia luata in asociatia de proprietari de care apartin este legala si corecta.Iata raspunsul lor :
"Buna ziua!
Stimate domn,
Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam faptul ca nici legea nr.
230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, actualizata, nici norma metodologica de aplicare a Legii nr. 230/2007, nu specifica varsta de la care trebuie trecuta o persoana la intretinere, ci numai obligativitatea inscrierii ei. "
IRINA STATIE
AVOCAT
Tel: 031.805.34.71
Fax: 031.805.34.71
Mobil: 0731.610.068
E-mail: irina.statie@asistentapentruconsumatori.ro
Adresa: Bdul Preciziei, nr. 1, sector 6, Bucuresti, Romania, PRECIZIEI BUSINESS CENTER, etaj 4
Acum inteleg !
Trebuie sa inscrim copii la asociatie , dupa cum suna raspunsul avocatului. Unde-i domnule asociatia asta, ca e mare criza de locuri la gradinite si poate venim cu toti copii sa-i inscriem la dv pe gratis !?