1. Eu nu cred ca un copil de 4 ani este dus de parintele lui in brate pana la et.8.
2. In schimb ocupa volumul unei persoane (cu carucior cu tot), astfel incat persoana care nu mai incape in lift datorita copilului vecinului trebuie sa cheme liftul sa faca un drum suplimentar - consum de curent. Nu se plateste liftul pentru greutatea persoanelor, ci pentru service, iar curentul consumat de acesta se plateste la cate curse executa, nu la greutatea persoanelor;
3.La 4 ani n-ati vazut copil iesind singur afara? Ati sesizat cate curse fac cu liftul copiii iesiti la joaca? De cate ori intra si ies din casa dupa vreo jucarie?
4. Dar mama lor curata in casa mai mult pentru ca este un copil, decat daca n-ar fi? Esta exact aceeasi problema.
5. Chiar asa? Nu zgaraie peretii, nu-i deseneaza? Asta poate doar in filmele de educatie a copiilor unde se arata "cum e bine".....
6. Dar multimea de pampersi si resturile ambalajelor de la cutiile cu tot felul de minuni alimentare pentru copii?
7.Zgomotul, despre care e bine sa nu mai vorbim, nu se pune la intretinere nici pentru oamenii mari......
8 Si? Nici asta nu se pune la intretinere.
9. Ati avut de-a face cu un copil de 0-5 ani deasupra capului Dv? Probabil ca nu, de vreme ce scrieti ca pana la 5 ani doarme de rupe pamantul sub el......
10. Statul isi permite sa plateasca tot felul de scutiri pentru copii, ca doar o face din buzunarul nostru, al tuturora, dar nu vad ce mandrie sunt copiii vecinilor pentru Dv. personal....asta asa, ca sa vorbim discutii.
.....................
Toate argumentele Dv. sunt pur si simplu teoretice si luate din reviste sau din forumuri pentru mamici, de unde ati cules floricelele astea si ni le-ati expus noua ca pe niste argumente care ar fi tinut la o AG dintr-o asociatie de proprietari reala.
....................
Sa nu-mi contraargumentati ca as fi Muma Padurii, am avut copil si nepoti, dar nu m-am gandit o clipa ca as putea sa cer vecinilor mei sa-mi plateasca intretinerea pentru copil si nepoti. Asa ceva nu se face......
~ final discuție ~