avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... trecerea la plata intretinerii a copilului pana la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

trecerea la plata intretinerii a copilului pana la varsta de 6 luni

as dori sa stiu si eu daca in momentul nasterii unui copil, odata ajunsa acasa de la maternitate acesta este trecut la plata intretinerii. Am inteles ca ar fi o lege in care se stipuleaza ca bebelusii pana la varsta de 6 luni nu ar trebui trecuti la plata intretinerii, daca este asa as dori sa stiu si care este legea in care se stipuleaza aceasta. va multumesc.
elga50 a scris:

1. Eu nu cred ca un copil de 4 ani este dus de parintele lui in brate pana la et.8.
2. In schimb ocupa volumul unei persoane (cu carucior cu tot), astfel incat persoana care nu mai incape in lift datorita copilului vecinului trebuie sa cheme liftul sa faca un drum suplimentar - consum de curent. Nu se plateste liftul pentru greutatea persoanelor, ci pentru service, iar curentul consumat de acesta se plateste la cate curse executa, nu la greutatea persoanelor;
3.La 4 ani n-ati vazut copil iesind singur afara? Ati sesizat cate curse fac cu liftul copiii iesiti la joaca? De cate ori intra si ies din casa dupa vreo jucarie?
4. Dar mama lor curata in casa mai mult pentru ca este un copil, decat daca n-ar fi? Esta exact aceeasi problema.
5. Chiar asa? Nu zgaraie peretii, nu-i deseneaza? Asta poate doar in filmele de educatie a copiilor unde se arata "cum e bine".....
6. Dar multimea de pampersi si resturile ambalajelor de la cutiile cu tot felul de minuni alimentare pentru copii?
7.Zgomotul, despre care e bine sa nu mai vorbim, nu se pune la intretinere nici pentru oamenii mari......
8 Si? Nici asta nu se pune la intretinere.
9. Ati avut de-a face cu un copil de 0-5 ani deasupra capului Dv? Probabil ca nu, de vreme ce scrieti ca pana la 5 ani doarme de rupe pamantul sub el......
10. Statul isi permite sa plateasca tot felul de scutiri pentru copii, ca doar o face din buzunarul nostru, al tuturora, dar nu vad ce mandrie sunt copiii vecinilor pentru Dv. personal....asta asa, ca sa vorbim discutii.
.....................
Toate argumentele Dv. sunt pur si simplu teoretice si luate din reviste sau din forumuri pentru mamici, de unde ati cules floricelele astea si ni le-ati expus noua ca pe niste argumente care ar fi tinut la o AG dintr-o asociatie de proprietari reala.
....................
Sa nu-mi contraargumentati ca as fi Muma Padurii, am avut copil si nepoti, dar nu m-am gandit o clipa ca as putea sa cer vecinilor mei sa-mi plateasca intretinerea pentru copil si nepoti. Asa ceva nu se face......

pentru un caine se pot aplica toate argumentele astea?

Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2016
mdDentist, utilizator
Nu toate. De exemplu, asa in treacat, punctul 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr persoane la intretinere costy_online costy_online Am cautat in legea 230 si nu am gasit nicaieri mentionat dupa ce perioada de timp poate fi trecut un nou nascut sau oricare alta persoana la intretinere. (vezi toată discuția)
Copil trecut in cartea de imobil mari18ro mari18ro Buna seara! Astăzi am aflat ca s-a anulat legea precum ca copii cu vârsta pana in 3 ani nu se iau in calcul in cartea de imobil. Am fost la administratorul ... (vezi toată discuția)
Proprietarii nu vor asociatie. ce este de facut? magic9pm magic9pm Ce este de facut? Proprietarii nu vor Asociatie. Locuiesc intr-un bloc nou dat in folosinta acum un an. Blocul are 3 etaje si doar 8 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)