avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Ceea ce aveti dvs salvat este fisierul care se transmite la ITM ... Salvarea bazei de date se poate efectua apeland butonul "Salvare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Aceasta baza de date se foloseste la restaurarea bazei de date salvate anterior.
Nu se mai poate recupera baza de date de la ITM. Exista optiunea "Salvare baze de date" di "Instrumente", care genereaza un fisier .dbf. Daca nu se face o salvare a bazei de date dupa fiecare prelucrare de date, riscati sa ramaneti fara Revisal.
In cazul acesta refaceti Revisalul reintroducand datele. Daca nu le introduceti exact ca inainte vi se vor dubla contractele. Apoi va trebui sa incetati contractele dublate, pentru ca nu se mai pot sterge....cel putin asa mi-au comunicat cei de la Teamnet.
Florin Cioca a scris:

Nu se mai poate recupera baza de date de la ITM. Exista optiunea "Salvare baze de date" di "Instrumente", care genereaza un fisier .dbf. Daca nu se face o salvare a bazei de date dupa fiecare prelucrare de date, riscati sa ramaneti fara Revisal.
In cazul acesta refaceti Revisalul reintroducand datele. Daca nu le introduceti exact ca inainte vi se vor dubla contractele. Apoi va trebui sa incetati contractele dublate, pentru ca nu se mai pot sterge....cel putin asa mi-au comunicat cei de la Teamnet.

Eu am recuperat baza de date de la ITM, in Prahova, pentru unul dintre clientii mei, acum 2 saptamani! Clientul a trebuit sa faca o cerere, sa plateasca taxa de 80 de lei si a primit pe e-mail baza!
buna tuturor,
am un angajat cu cim pe perioada nedeterminata norma intreaga 8 ore pe firma A. Mai pot sa-i fac un cim pe perioada nedeterminata cu norma de 2 ore pe o alta firma B?

astept raspunsul vostru. multumesc
Da, acel angajat mai poate avea incheiat inca un c.i.m. cu timp partial .. potrivit art.35 C.mun.,
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)