Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →
2. Daca angajatorul externalizeaza seriviul de completare si transmitere a REVISAL-ului, atunci va depune la ITM o adresa care va contine:
- denumirea prestatorului
- copie CUI prestator
- dovada inregistrarii prestatorului ca operator de adte cu caracter personal
- data la care s-a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului
Imi cer scuze ca insist pe acest subiect dar tot imi sunt neclare 3 chestii:
1. Cum sa ma inregistrez ca si operator de date, exista o procedura standard (ce acte, unde?) sau trec acest lucru in contract de colaborare?
2. Ca sa respect termenul de 3 zile de la data contractarii (conform ordinului 1918) care a aparut oficial in 25 iulie, sa inchei un nou contract de colaborare si sa ma inregistrez in 3 zile de la data incheierii? e ok?
3. Da, sunt prestator PF nu PFA. Deci nu am CUI. Inseamna ca depun copie dupa BI/CI? adica CNP tine loc de CUI?
1. Daca persoana desemnata de catre angajator este salariata acestuia , in acest caz se va emite numai o decizie de numire a acelei persoane ... in acest caz, nu se depune nimic la ITM.
2. Daca angajatorul externalizeaza seriviul de completare si transmitere a REVISAL-ului, atunci va depune la ITM o adresa care va contine:
- denumirea prestatorului
- copie CUI prestator
- dovada inregistrarii prestatorului ca operator de adte cu caracter personal
- data la care s-a contractat serviciul de completare si transmitere a registrului