avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
buna ziua,eu am inteles ca la suspendari trecem doar cim suspendate la data de 01.08.2011,adica nu trebuie sa trecem perioadele de suspendare pe care un salariat le are de la 01.01.2011 la 01.08.2011(concedii fara salarii,concedii ingrijire )
eu am preluat baza de date cea veche, dar nu am avut timp sa le trec salariul la toti pe rand, ci doar la 10 salariati pt ca am f multi si am iesit din program pt ca am crezut ca odata cu preluarea bazei ii salvaza pe toti.Cand am intrat din nou sa fac o incetare nu i-am mai gasit decat pe cei 10 introdusi de mine cu salariul, restul....?unde ii regasesc, sau ce trebuie sa fac?eu am zis ca ii fac asa pe rand pt ca am f multi si ii fac cand pot, am insa multe plecari si tr sa le operez.
mai descoper cate ceva...am un cim suspendat la 01.08.2011,pe 03.08.2011 a revenit la serviciu,in revisal nu am trecut nimic pt ca nu exista,acum aparuta versiunea termenul este tot cel de 90 zile sa fac aceasta raportare privind incetarea suspendarii cim?
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat dupa ce v-am cerut ajutorul ca nu reuseam sa transmit Revisal 5. Dis de dimineata am fost la ITM Bucuresti sa-l depun ( il salvasem pe stik in ambele variante Rev vechi si faimosul rev 5) Persoana cere ar fi trebuit sa-l preia mi-a zis k e prea mare numele "fisierului" si k nu-l ia asa. Un al domn de acolo mi-a zis va vin la dansul i-am explicat despre ce e vorba si zice il iau in formatul vechi. Zis si facut- mi-a pus si stampila pr adresa de inaintare si cu asta basta. Ajung la firma si verific dar nu vad salariatii... sun la IT si cineva imi spune ca nu se vad k nu am depus registrul.... Am luat atunci hotararea sa transimt in vechea formula si.... imi apar salariatii dupa aceasta manevra e mea..... In concluzie (parere personala) Revisal 5 nu prea merge.... Va urez o zi cat mai buna !!!
Eu am facut transferul de angajati dintr-o versiune in alta si i-a preluat doar pe cei activi.

Am avut un contract nou pe care l-am introdus cu REVISAL 5 si totul a fost ok: de la introducere in program pana la transmitere si verificarea preluarii in sistem.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)