avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
sara mihu a scris:

nu este nici o problema daca nu ii raportez pe toti odata cu salariul ca doar atat as avea de modificat, suspendari nu am.ma gandeam sa nu fie vreo problema daca ii transmit asa cand am timp.... pe rand.....adica momentan am fluctuatie f mare, multe plecari, schimbari de functie si astea vor fii prioritare ca sa nu ies din termen, dupa care voi transmite si restul cu salariul, este bine asa?

freeelis a scris:

Peruschi a scris:

Tocmai asta este problema, ca salariatul nu apare cu ultimul salariu de la data de cand s-a produs modificarea acestuia, ci de la data din care intra in vigoare contractul individual de munca ...

Cred ca este o eroare a programului ... altfel nu vad care ar fi problema ... din cate stiu la o discutie purtata cu cei de la I.M. au spus ca trebuie transmis salariul avut la 01.01.2011 si apoi modificarile aduse acestuia de la inceputul anului ....

am citit in manualul de utilizare al revisal ca la data consemnare,data la care produce efecte:se selecteaza din controlul de data calendaristica data la care se introduc datele,de aici inteleg ca trec data cand operez in revisal si nu data de cand beneficiaza angajatul de acel salariu.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
alexandra24, utilizator
In legatura cu noul REVISAL,se trec salariile la cim incepand cu data de 01.01.2011 si la cele care au incetat pe parcurs?!dupa ce s-au adugat modificarile se trimite cate un cim modificat sau toate deodata,ma gandeam ca daca trimitem cate unu este mai bn,asa toate deodata sa nu se blocheze :hm:
Cum ati reusit sa cititi manualul de utilizare?
am intrat in program files,team net si aici il gasiti,dvs cum intelegeti?
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
alexandra24, utilizator

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)