Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →
Peruschi a scris:
Tocmai asta este problema, ca salariatul nu apare cu ultimul salariu de la data de cand s-a produs modificarea acestuia, ci de la data din care intra in vigoare contractul individual de munca ...
Cred ca este o eroare a programului ... altfel nu vad care ar fi problema ... din cate stiu la o discutie purtata cu cei de la I.M. au spus ca trebuie transmis salariul avut la 01.01.2011 si apoi modificarile aduse acestuia de la inceputul anului ....
AJUTOOORRR!!!
De 2 ore tot incerc sa trimit Revisalul in varianta noua.. Am actuallizat cu salarii si alte alea, am adaugat si 2 contracte cu incepere 19.08.2011 si am generat registru, am intrat pe Reges, am introdus user si parola si imi da mesajul " Autentificarea a e?uat. Vă rugăm să corecta?i erorile ?i să încerca?i din nou. * Numele de utilizator sau parola furnizate sunt incorecte." Nu mai pot.... 2 ore .... inebunesc, va rog din suflet ajutati-ma!!!
Va multumesc si va stimez!!!!
leuca_luminita a scris:
AJUTOOORRR!!!
De 2 ore tot incerc sa trimit Revisalul in varianta noua.. Am actuallizat cu salarii si alte alea, am adaugat si 2 contracte cu incepere 19.08.2011 si am generat registru, am intrat pe Reges, am introdus user si parola si imi da mesajul " Autentificarea a e?uat. Vă rugăm să corecta?i erorile ?i să încerca?i din nou. * Numele de utilizator sau parola furnizate sunt incorecte." Nu mai pot.... 2 ore .... inebunesc, va rog din suflet ajutati-ma!!!
Va multumesc si va stimez!!!!
Daca contractele incep din 19.08.2011, mai aveti timp sa predati fisierul la ghiseu. Apoi mergeti la informatica (sa aveti user-ul si parola la dumneavoastra) si rugatii pe cei de acolo sa vada despre ce este vorba.
Pe pagina de internet ati selectat "Access portal versiune conforma cu HG 500 / 2011" ?