avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Adevarat sau fals?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Adevarat sau fals?

Wow, acum un an incepeam discutia cu fazanul si nu mi-a trecut prin cap ca o sa ajunga la atatea mesaje. Hai sa mai incercam un joc: Adevarat sau fals.

Regulile sunt simple:
1. Cineva face o afirmatie despre urmatorul membru care va scrie in aceasta discutie. Bineinteles ca trebuie sa fie o afirmatie decenta si fara rautati si injurii, ca nu asta e ideea.
2. Urmatorul membru care raspunde zice daca afirmatia este adevarata sau falsa. Si pune la randul lui o intrebare.

Daca aveti si alte idei, putem duce jocul si in alta parte ;).

Ce ziceti? Incep eu.

Raspunsul urmator va fi dat de o femeie :sorry:
Adevarat
Pentru ca ne-am suprapus repun intrebarea:

Pictorul supranumit si "Pictorul peregrin" a fost Sandor Popp

P.S. Mai batrina decit cine, Gabrielle?! Atunci, eu sint hoasca!
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
ContSters200573, utilizator
Fals...era ceva cu Stranovius.

Vlad Tepes este supranumit contele Dracula.

Mai batrana decat Luiza...si de multi altii de pe-aici..:)
Gabriela,
Tocmai asta este si una din ideile jocului,zic eu,sa raspundem din ceea ce stim/amintim,iar daca dam un raspuns gresit,nu-i nimic. Nimeni nu s-a nascut invatat si nici nu avem cum sa le stim pe toate,desi invatam ceva nou in fiecare zi. :)

Adevarat,desi nu exista niciun temei istoric al acestei asocieri cu faimosul personaj al lui Bram Stoker.

Monte Carlo este capitala Principatului Monaco.
Adevarat
Din cauza numelui Vlad Dracul s-a si facut confuzia cu Dracula.

Pictorul peregrin a fost Carol Popp de Szathmary iar Sandor Popp, fiul sau, tot pictor dar nu asa cunoscut ca tatal.
Aaaa, Luiza.... hmmm!
Edit later
Sustin ce spune Luiza:
Tocmai asta este si una din ideile jocului,zic eu,sa raspundem din ceea ce stim/amintim,iar daca dam un raspuns gresit,nu-i nimic. Nimeni nu s-a nascut invatat si nici nu avem cum sa le stim pe toate,desi invatam ceva nou in fiecare zi.
Si eu am "stilcit-o"
Am mai deschis odata PC-ul .
Noi avem tot respectul pentru orice virsta, pentru intelepciune, pentru pozitia in site, pentru personalitatea dumneavoastra si a celorlati de aici, dar cu "mai batrina", gata, nu mai sintem de acord, ca si eu eram certata de colege pentru asta.
Lucius Annaeus Seneca a fost preceptorul imparatului Nero.

Cu asta, ma retrag pe azi. O zi buna!
ContSters200573, utilizator
Monte Carlo nu este in mod oficial capitala Principatului Monaco,ci doar o subdiviziune administrativa a acestuia. Datorita luxului,multor evenimente importante ce au loc aici (Formula 1,turneul de tenis Master Series etc.),poate fi considerat capitala principatului.

Adevarat

Galileo Galilei a afirmat pentru prima data ca Pamantul este rotund.
luiza2008, utilizator

Alte discuții în legătură

Mituri spulberate POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Dovezile furnizate de pasionatii de stiinta si documente ale istoriei descoperite ulterior au dus la spulberarea unor mituri. 1.Marul din imaginea cu Adam si ... (vezi toată discuția)
Bani handsu handsu \"Sunt sigur , nu va placea oamenilor de rand , daca afla ca bancile pot produce bani ...si cei care supravegheaza imprumuturile natiunii sunt cei care ... (vezi toată discuția)