avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

doresc sa stiu cum sa recuperez taxa de prima inmatriculare pe care am achitat-o in anul 2007 in valoare de 8000 lei . mentionez ca mai am doar chitantele de la trezorerie cu sumele achitate .
am inteles ca se percep si dobanzi + penalitati care ajung la o suma destul de mare

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kutuabe , utilizator 16:12, 13 Iulie 2011
adevarat este.....242!!!!!!!......sorry!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto monicalina monicalina Ce demersuri trebuie sa fac ca sa pot recupera taxa auto?Mentionez faptul ca nu imi pot permite un avocat si as vrea sa stiu daca pot face ceva singur? (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca daca nu am fost parte in proces? Cibo Cibo buna ziua,sant propietarul uni imobil cumparat la o licitatie,in cartea funciara imi apara un proces notat,vreau sa radiez aceasta notare,deci cum pot eu sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara peste 18 ani cristina96 cristina96 buna ziua. Am depus dosar la judecatorie pt continuarea pensiei alimentare dupa implinirea varstei de 18 ani,dosar complet: cerere,copii xerox la acte ... (vezi toată discuția)