am luat un credit de la banca si de 3 ani nu am mai achitat si acum 4 zile ma trezesc cu o somatie de plata de la un biro executoriu prin care imi spune ca daca nu achit in 15 zile se va proceda silit conform legi asupra imobiluluin care il detin .se poate asa ceva fara o hotarare judecatoreasca? ce as putea face in cazul acesta? multumesc.as mai putea face cumva contestatie deoarece sa judecat dosarul fara a fi citata .
va multumesc.ideea este daca am norocul sa nu ma execute silit si daca as putea cade la o intelegere cu banca.am fost la banca si au spus ca nu mai au ce sa-mi faca.k o sa depun contestatie sunt foarte speriata.
Incercare de reesalonare de comun acord cu banca trebuia sa faceti mai devreme. Acum e tarziu daca s-a ajuns la faza executarii silite. Incercati sa platiti asa cum scrie in instiintare pentru ca daca se ajunge la executare suma de plata creste cu cheltuielile de executare pe care tot dumneavostra le veti suporta.
Prescriere datorii
leus
O societate de recuperari, mandatara unei alte societati ,m-a notificat pe 03.03.2016 pentru un credit din 2005(era pe 5 ani), fara a imi indica data ... (vezi toată discuția)