am vandut masina in timpul divortului iar fosta sotie mi-a facut reclamatie ca nu i-as fi dat partea ei de bani din vanzare acuzandu-ma de furt in familie.ce ar putea sa rezolve in acest caz?
eu am vandut masina fratelui meu. inainte de a face contractul de vanzare cumparare fratele meu ia dat personal banii de fata fiind si mama mea dupa care la scurt timp a facut reclamatie ca am vandut masina fara stirea ei
Sunteti in totalitate bun de plata, daca nu aveti o chitanta scrisa de catre fosta sotie.
1Cumparatorul fiind fratele dvs nu va fi acceptat ca martor in privinta impartirii banilor
2 Daca masina era in propietate comuna atunci trebuia sa semneze si sotia
3 mama dvs nu va fi aceptata ca martor ca fosta sotie a primit bani.
Practic nimic din ce sustineti nu puteti proba in avantajuyl dvs.
Inteleg ca va intereseaza latura penala. Dvs. nu ati savarsit nicio infractiune. Practic masina era un bun comun si nu intervenise partajul.
Dosarul dvs. o sa se solutioneze cu NUP.
Rog raspuns
adrian1982
acum cateva zile sotia a spus sa iau cateva lucruri si sa plec din casa socrilor unde locuim numai noi cu forme legale adica eu viza de flotant ,binenteles ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara
marian_nn
am terminat divortul in luna februarie,am legalizat hotararea in luna oct. pe hotarare specificanduse faptul ca hotararea ramane definitiva in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Divort
bodelina
buna!
vreau sa divortez de sotul meu pe cale amiabila la primarie. intrebarea mea este daca el poate cere sa se faca partaj dupa divort. am fost casatoriti 2 ... (vezi toată discuția)