avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vanzare masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vanzare masina

am vandut masina in timpul divortului iar fosta sotie mi-a facut reclamatie ca nu i-as fi dat partea ei de bani din vanzare acuzandu-ma de furt in familie.ce ar putea sa rezolve in acest caz?
Cel mai recent răspuns: zeciualex , utilizator 19:22, 19 Iulie 2011
eu am vandut masina fratelui meu. inainte de a face contractul de vanzare cumparare fratele meu ia dat personal banii de fata fiind si mama mea dupa care la scurt timp a facut reclamatie ca am vandut masina fara stirea ei
Sunteti in totalitate bun de plata, daca nu aveti o chitanta scrisa de catre fosta sotie.

1Cumparatorul fiind fratele dvs nu va fi acceptat ca martor in privinta impartirii banilor
2 Daca masina era in propietate comuna atunci trebuia sa semneze si sotia
3 mama dvs nu va fi aceptata ca martor ca fosta sotie a primit bani.

Practic nimic din ce sustineti nu puteti proba in avantajuyl dvs.
dar era doar pe numele meu si in carte si in talon
Urmatoarea intrebare este: masina a fost achizitionata in timpul casatoriei sau este bun dobandit inaintea casatoriei?
Inteleg ca va intereseaza latura penala. Dvs. nu ati savarsit nicio infractiune. Practic masina era un bun comun si nu intervenise partajul.
Dosarul dvs. o sa se solutioneze cu NUP.

Alte discuții în legătură

Rog raspuns adrian1982 adrian1982 acum cateva zile sotia a spus sa iau cateva lucruri si sa plec din casa socrilor unde locuim numai noi cu forme legale adica eu viza de flotant ,binenteles ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara marian_nn marian_nn am terminat divortul in luna februarie,am legalizat hotararea in luna oct. pe hotarare specificanduse faptul ca hotararea ramane definitiva in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Divort bodelina bodelina buna! vreau sa divortez de sotul meu pe cale amiabila la primarie. intrebarea mea este daca el poate cere sa se faca partaj dupa divort. am fost casatoriti 2 ... (vezi toată discuția)