avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal copilului meu nu vrea sa imi refac viata cu alt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal copilului meu nu vrea sa imi refac viata cu alt barbat

Buna seara. Am 20 de ani si am un baiat de 2 ani si jumatate. Cu tatal copilului nu mai sunt impreuna din diferite motive personale din partea amandurora. Problema este ca el nu ma lasa sa imi refac viata cu un alt barbat spunand ca daca vreodata afla ceva ca sunt cu altul ma omoara. Si chiar stiu ca este in stare de asa ceva pt ca este un barbat foarte violent si ma batea mai mereu. As vrea sa stiu ce pot face in privinta aceasta ca sa ma lase in pace, sa stau linistita. Mentionez ca nu am fost casatoriti, deci nu are absolut nici un drept asupra mea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: maddutzyka , utilizator 21:01, 14 Iulie 2011
Eu nu lucrez nicaieri. Primesc din partea tatalui un fel de pensie alimentara pt copil, imi da bani pt copil. El munceste in Italia iar eu am grija de copil aici. Nu cred ca asta ar fi un motiv faptul ca nu lucrez sa imi ia copilul. Am grija de el,este spalat, mancat, curat deci nu vad pe ce motive ar putea sa imi ia copilul. Si eu am aceleasi drepturi ca mama la fel ca tatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi acuzat de calomnie? schen123 schen123 Buna ziua Sunt divortata de 2 ani,copilul minor mi-a fost incredintat mie,program de vizita nu a fot cerut deoarece am zis ca ne intelegem de comun ... (vezi toată discuția)
Tutela copilului ContSters118265 ContSters118265 buna ziua am un copil eu si cu tatal iei nu suntem casatoriti dar el a recunoscut copilul. si suntem despartiti si el doreste sa imi ia copilul, el nu are loc ... (vezi toată discuția)
Fostul sot ma hartuieste nugatine nugatine Buna tuturor, fostul sot ma jigneste la telefon si ma ameninta ca imi ia fetita daca nu-i raspund la telefon. In plus, da telefon si rudelor mele si le ... (vezi toată discuția)