avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata crestere copil

Buna ziua! As dori sa stiu daca in conditiile in care am avea un Contract de Munca la nivel national pentru anii 2011- 2014,semnat si publicat in M.O. articolul 62. care face referire la concediu fara plata pentru cresterea copilului pana la trei ani ar fi cu titlu obligatoriu pt.angajator sau ramane la latitudinea lui? Acel poate din "salariata poate beneficia de inca 1 an concediu fara plata..................." este interpretat de angajator in interesul lui, considerand ca nu este obligat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 14:26, 20 Iulie 2011
Sunt supuse blocarii posturile vacante nu si posturile a caror titulari lipsesc temporar .
Angajatorul , in cazul in care dvs. vi se aproba CFS , ar putea ocupa postul cu un angajat pe perioada determinata . Angajatorul poate insa sa nu fie de acord cu suspendarea contractului dvs. de munca prin aprobarea CFS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara raluca constantinescu raluca constantinescu Am un salariat care nu s-a prezentat in perioada de preaviz asa cum i-a fost aprobata cererea de demisie.L-am convocat, nu s-a prezentat si acum trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)