avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... renuntar la custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

renuntar la custodie

fostul meu sot vrea sa renunte la custodia fiicei noastre in favoarea mea.cum putem face fara sa ajungen in judecata?multumesc.
Cel mai recent răspuns: florina1978 , utilizator 10:41, 24 Iulie 2011
va multumesc din suflet pentru raspuns si as avea nevoie de mai multe detalii daca puteti sa-mi dati.Eu locuiesc in Spania si am un copil cu un spaniol.Eu as putea sa inacep o ancheta sociala aici in Spania? si totodata in Romania?ce trebuie sa fac? si situatia mea din tara se produce in judetul Salaj, daca dumneavoastra ati putea sa ma indrumati spre un bun avocat din Salaj.MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reicreditarea minorei florina1978 florina1978 in 2005 m-am divortat de fostul sot si fetita noastra sa dat la tatal ei.eu locuiesc in spania si am un sot si un copil aici. acuma fetita are 11 ani si nu mai ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorului la tata fam. divortata avand o minora de 9 ani an custodia mamei iar an prezent este an custodia tatalui pt. ca mama a lasato de mai multe ori la tata deoarece ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor ayna1 ayna1 Am custodia unei minore de 13 ani.Din diferite motive doreste sa ramana in tara alaturi de celalat parinte.Ce trebuie facut in cazul in care se deschide ... (vezi toată discuția)