Ramona1982 a scris:
ce articol din noul cod a muncii prevede ca un salariat poate fi angajat la societati diferite u norma intreaga?
Art.35 C.mun. reglementeaza cumulul de functii .. in cazul salariatilor cumularzi, nu se aplica interdictia privind durata maxima legala a timpului de munca.
Art.135 C.mun. prevede un drept al salariatului si nu o obligatie ... incalcarea acelui drept nu este sanctionata de Codul Muncii.
eu m-am angajat la un cabinet cosmetic 8 ore pe sapt si as vrea sa ma mai angajez si la o alta societate dar il alt domeniu., tot cu norma intreaga, pt ca imi permite jobul de la cosmetica, de asta v-am intrebat...deci in concluzie pot lucra cu 2 norme intregi
Ramona1982 a scris:
eu m-am angajat la un cabinet cosmetic 8 ore pe sapt si as vrea sa ma mai angajez si la o alta societate dar il alt domeniu., tot cu norma intreaga, pt ca imi permite jobul de la cosmetica, de asta v-am intrebat...deci in concluzie pot lucra cu 2 norme intregi
In concluzie, puteti lucra cu doua norme de 8 ore la angajatori diferiti.
freeelis a scris:
Ramona1982 a scris:
In concluzie, puteti lucra cu doua norme de 8 ore la angajatori diferiti.
Programul de lucru nu trebuie sa se suprapuna insa, iar asta inseamna zilnic cate 16 ore munca ....cu repaos de doar 8 ore intre 2 zile .Fizic vorbind, cine poate rezista in acest ritm o perioada mai indelungata de timp?