avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norma intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norma intreaga

ce articol din noul cod a muncii prevede ca un salariat poate fi angajat la societati diferite u norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 19 Iulie 2011

Interdictie d.pc.d.v. legal exista doar in sensul ca nu este permis ca in caz de cumul programul de lucru sa coincida.Cat priveste nr. max.de ore care este permis a se presta zilnic,cumuland ,nu exista o astefel de inredictie exprimata explicit intr-un act normativ.
Din practica insa,pot afirma ca am auzit de cazuri in care ITM ul refuza sa inregistreze contractele cumularzilor daca depaseau 12 ore/zi.
ondino a scris:

Interdictie d.pc.d.v. legal exista doar in sensul ca nu este permis ca in caz de cumul programul de lucru sa coincida.....

Unde este aceasta interdictie prevazuta in lege?

Lasati-ne cu abordarea ca anumite ITM-uri au refuzat sa inregistreze asemenea c.i.m. .. eu pot sustine ca, cunosc destul de bine activitatea ITM-urilor si nu am auzit asa ceva.
freeelis a scris:

ondino a scris:

Interdictie d.pc.d.v. legal exista doar in sensul ca nu este permis ca in caz de cumul programul de lucru sa coincida.....

Unde este aceasta interdictie prevazuta in lege?

Lasati-ne cu abordarea ca anumite ITM-uri au refuzat sa inregistreze asemenea c.i.m. .. eu pot sustine ca, cunosc destul de bine activitatea ITM-urilor si nu am auzit asa ceva.

Stimate domn,probabil ca dvs. nu lucrati in domeniul resurselor umane asa incat nu v-ati confruntat in acest sens cu activitatea dumnealor!
Ce ati face dvs. in fata refuzului inregistrarii unui contract din considerentele aratate,aflandu-va pe pozitia de angajator?
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
ContSters136493, utilizator
Chiar asa, o fi ? ... tare as vrea sa fie cum ziceti dvs , mergeti la ITM Bucuresti si verificati-ma sa vedeti ce spun despre mine acei inspectori si cati dintre ei mi-au refuzat acte spre vizare , chiar si in conditiile expuse de dvs.

:offtopic:
Remarcile la adresa mea va propun sa le lasati deoparte , intrucat nu sunteti in masura sa va exprimati un asemenea punct de vedere despre mine sau despre o alta persoana care scrie pe acest Forum.
In caz contrar , exista un Regulament si voi cere celorlalti colegi ai mei moderatori sau administratori sa intervina pentru aplicarea acestuia.
Nu sunt remarci jignitoare la adresa dvs.si va rog sa nu mai amenintati cu respectarea regulamentului,caci voi raporta situatia administratorului acestui site.
Eu inteleg ca misiunea unui forum este tocmai de a dezbate diverse probleme ,avand abordari diferite si utilizand un limbaj civilizat,de aceea nu inteleg atitudinea dvs. de a -mi limita dreptul la opinie personala.
Scuzati va rog off topicul,

Alte discuții în legătură

Cate ore se pot lucra maxim/ zi ? CostyC CostyC Buna seara. Imi poate spune cineva va rog...cate ore da voie legea sa se lucreze pe zi?. Eu stiam ca 12....dar am colegi care lucreaza 8 ore ca rezidenti...si ... (vezi toată discuția)
Doua locuri munca - angajatori diferiti raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti. Cum pot face acest lucru? Stiu ... (vezi toată discuția)
Un angajator, 2 contracte de munca pentru un angajat? slavi slavi Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoare problema: In cadrul aceleiasi scoietati comerciale - furnizor de servicii medicale - functioneaza un ambulatoriu de ... (vezi toată discuția)