avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norma intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norma intreaga

ce articol din noul cod a muncii prevede ca un salariat poate fi angajat la societati diferite u norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 19 Iulie 2011
ondino a scris:

Nu sunt remarci jignitoare la adresa dvs.si va rog sa nu mai amenintati cu respectarea regulamentului,caci voi raporta situatia administratorului acestui site.
Eu inteleg ca misiunea unui forum este tocmai de a dezbate diverse probleme ,avand abordari diferite si utilizand un limbaj civilizat,de aceea nu inteleg atitudinea dvs. de a -mi limita dreptul la opinie personala.
Scuzati va rog off topicul,

Nu va limiteaza nimeni dreptul la opinie , atata timp cat nu faceti referire la persoana care scrie ... nu cred ca sunteti in masura sa faceti vreo remarca la adresa mea.
Din cate stiu, pe forum se discuta ideile si nu persoanele.
:closedtopic:
V-am cerut doar o parere referitoare la modalitatea de abordare a functionarilor de la ITM.de pe pozitia de angajator,intr-o situatie data,daca considerati ca in acest fel am facut o remarca directa la adresa dvs..imi cer scuze!
ondino a scris:

Stimate domn,probabil ca dvs. nu lucrati in domeniul resurselor umane asa incat nu v-ati confruntat in acest sens cu activitatea dumnealor!
.....

Se pare ca acesta nu este un mesaj scris de mine ... depoarece este mesajul la care m-am referit ..si pentru care ati considerat ca v-am limitat dreptul la opinie. Astept si opinia unuia dintre administratorii acestui site.

Va pot spune doar atat ca activitatea mea zilnica este legata de activitatea ITM-urilor. ... :)
Nu ati citat integral comentariul meu,asa incat nu acesta era mesajul ,ci acela ca atunci cand in calitate de angajator ajungi sa ai direct raporturi cu aceasta institutie,(de aceea am afirmat ca probabil nu lucrati in HR) nu poti trece peste punctul dumnealor de vedere in toate cazurile.Nu cred ca poate fi nici pe departe o jignire adusa la adresa cuiva.
ondino a scris:

Nu ati citat integral comentariul meu,asa incat nu acesta era mesajul ,ci acela ca atunci cand in calitate de angajator ajungi sa ai direct raporturi cu aceasta institutie,(de aceea am afirmat ca probabil nu lucrati in HR) nu poti trece peste punctul dumnealor de vedere in toate cazurile.Nu cred ca poate fi nici pe departe o jignire adusa la adresa cuiva.

Cred ca nu are rost sa discut pe aceasta tema ... daca ati specificat ca acela nu este mesajul .. eu am specificat clar la care mesaj m-am referit ... consider acest subiect inchis .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate ore se pot lucra maxim/ zi ? CostyC CostyC Buna seara. Imi poate spune cineva va rog...cate ore da voie legea sa se lucreze pe zi?. Eu stiam ca 12....dar am colegi care lucreaza 8 ore ca rezidenti...si ... (vezi toată discuția)
Doua locuri munca - angajatori diferiti raluky22 raluky22 Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga la o societate. Vreau sa ma angajez si la alta firma si sa lucrez in ambele parti. Cum pot face acest lucru? Stiu ... (vezi toată discuția)
Un angajator, 2 contracte de munca pentru un angajat? slavi slavi Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoare problema: In cadrul aceleiasi scoietati comerciale - furnizor de servicii medicale - functioneaza un ambulatoriu de ... (vezi toată discuția)