avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... relatii sexuale cu o minora in varsta de 16 ani - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

relatii sexuale cu o minora in varsta de 16 ani - sarcina

Cu ceva timp in urma find la un chef am facut sex neprotezat cu o fata nestind ca este minora,acuma este gravida si parinti ei nu ma prea agreaza si nu stiu deocamdata de fata lor ca este gravida.ce sfaturi imi dati sa fac si daca am probleme cu legea cu fapta care am comiso?
Cel mai recent răspuns: modgrup , utilizator 12:38, 16 Iulie 2011
Daca fata a consimtit nu se face puscarie.
ea a fost deacord si eu sunt dispus sa o iau de nevasta ,dar parinti ei nu sunt deacord cu copilu sau cu casatoria ce pot ei sa imi faca legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptie de minori a mihai a mihai salut.eu am 18 ani iar iubita mea 15,parinti ei nu vor sa ma gasesc cu ea.dar daca afla k ma gasesc pe ascuns cu ea si se duc la politie au ce sa-mi ... (vezi toată discuția)
Relatii cu un minor BYA_NELY BYA_NELY am si eu nevoie de ajutor specializat intr-o problema.am o cunostinta care are o relatie cu o fata care abia peste 2 luni face 18 ani.el are 30ani.parintii ei ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)