avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... nu mi se plateste dauna
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

nu mi se plateste dauna

Platesc de 3 ani RCA, casco si asigurare de locuinta si bunuri la [editat]. Anul acesta in mai am avunt un eveniment, in sensul ca s-a infundat coloana comuna si apa a deversat la mine in casa. Au trecut aproape 2 luni si nu mi-au solutionat dosarul, vor sa imi ofere mai nimic ca dauna.
De asemenea, desi am clauza de raspundere pentu terti, mi-au spus de la inceput ca nu vor sa despagubeasca si vecinul care a fost afectat la tavan.
Ce sfaturi imi puteti da?
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: garpasanm , utilizator 13:55, 20 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
arturvutcovici a scris:

Aveti si posibilitatea sa faceti reparatiile necesare si utile cu o firma specializata si sa prezentati devizul de reparatie si factura. Astfel, prejudiciul este cert, cuantificat in bani.
Si mai bine ar fi, pe baza constatarii daunei (evaluarea intinderii daunei) sa faceti un deviz estimativ de lucrare pe care sa o prezentati asiguratorului, iar acesta sa-si dea acceptul.

Asa am si facut, inca din prima saptamana m-am prezentat la asigurator cu deviz, degeaba insa.
Ca sa fac eu reparatia, nu am banii disponibili, de aceea stau cu sufrageria goala, fara parchet, din 27 mai:((
Incercati o reclamatie la CSA.Astazi ne-a anuntat un user ca reclamatia sa a avut efect!!=D> Ii aplaudam si pe el si pe CSA al carui raspuns a fost postat la alt subiect:
"Ca urmare a sesizãrii dumneavoastrã înregistratã la Comisia de Supraveghere a Asigurãrilor cu nr. 19048/27.06.2011, privind solicitarea de analizare a dosarului de daunã deschis de dumneavoastrã la SC && Asigurari SA , vã aducem la cunoºtinþã faptul cã societatea de asigurãri a hotãrât preluarea în totalitate a riscului, urmând ca pentru finalizarea dosarului de daunã sã depuneþi la societatea de asigurãri documentaþia de reparaþie însoþitã de cererea de despãgubire.
Direcþia Generalã Reglementãri ºi Autorizãri
Asigurãri Obligatorii
Comisia de Supraveghere a Asigurãrilor
Str. Amiral Constantin Balescu nr.18, sector 1, Bucureºti
Tel. +4021 316.78.80 (81) int.131
Fax: +4021 316.78.64
web: www.csa-isc.ro
e-mail: office@csa-isc.ro"



Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
nucu$, utilizator
Si eu astept raspunsul CSA, am facut sesizare in data de 15 iulie. Ma bucur ca a rezolvat cineva cu ajutorul institutiei CSA.
Din ce am vorbit cu cei de la OPC, ca am facut si acolo reclamatie, cele mai multe plangeri sunt pentru Astra.
Reveniti la relatii cu publicul, telefonic sau email pentru a primi relatii privind inregistrarea si stadiul petitiei.

Alte discuții în legătură

Despagubire reparatie in regie proprie urtimud2001 urtimud2001 Buna ziua, sunt nefericitul posesor al unui dosar de dauna la o firma de asigurari. Am avut accidentul in parcare, a intrat un cetatean in masina mea, care ... (vezi toată discuția)
Ne despagubire rca lenuivan lenuivan un prieten a avut un accident cu masina.... un individ a intrat in el, acesta are asig la carpatica asig....s-a dus la Carpatica si nu vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
Despagubire prea mica pe rca-ul masinii vinovate de accident - cum procedez? Ioana_Unteanu Ioana_Unteanu Salut tuturor, Va cer ajutorul cu ceva important pentru mine. Datele sunt urmatoarele: - am avut un accident de circulatie in 28 mai - eram pe motocicleta ... (vezi toată discuția)