avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datornici la Asociatia de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datornici la Asociatia de Proprietari

am fost anuntat de Asociatia de Proprietari , ca am fost atentioanti de cei de la ......apa va fi inchisa dincauza datoriilor foarte mari .Pe toata Asociatia sunt famili care nu au mai platit chiar mai bine de jumatate de an ,intrebarea mea este: " daca cei care sunt la zi cu plata la Asociatie de ce li se inchide apa., si cum putem sa actionam pentru ai face pe cei datornici sa plateasca sau sa-i debranseze numai pe cei datornici , exista vreo cale.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 11:29, 21 Iulie 2011
Asociatia are dreptul de a actiona in justitie pe orice proprietari pentru orice datorie mai veche de 90 de zile.Luati la raspundere pe administrator respectiv pe presedinte, ce au pazit in 6 luni cum declarati.:sorry::((
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
ogra, utilizator
Se poate face tehnic o deconectare individuala astfel: mergeti la regia de apa locala sa va aprobe instalarea unui distribuitor cu atatea iesiri cate apartamente sunt pe scara; apoi, apartamentele fara datorii( cu aprobarea asociatiei ca au achitat la intretinere datoriile) se pot bransa la distribuitor prin intermediul unui apometru de clasa superioara si incheierea unui contract individual intre regie si proprietar sau fara apometru numai cu aprobarea asociatiei; deconectarea individuala a restantierilor ramasi pe vechiul bransament atunci cand regia considera necesar.

Este putin de umblat si de aranjat dar in final toata lumea v-a fi fericita.:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari criss_bitu2004@yahoo.com criss_bitu2004@yahoo.com este legal ca SC Apa Canal Sa sa inchida apa rece pe perioada nedeterminta din cauza datoriilor pe care le are asociatia de proprietari iar cei care platesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante la asociatie. monyk1406 monyk1406 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu restantieri la intretinere. Din aceasta cauza, se sisteaza furnizarea apei reci (in orasul nostru doar apa rece si ... (vezi toată discuția)
Oprire utilitati pintiliisimona pintiliisimona buna ziua, suntem asociatie de proprietari si avem fff multi rau platnici in blocul in care locuim..avem doar apa rece si aceea cu fff multe facturi restanta ... (vezi toată discuția)