anyme a scris:
Nu puteam folosi functia de editare pentru ca am dorit sa raspund celor doua persoane si trebuia sa ii citez.Data viitoare o sa ii citez pe unul sau mai multi in acelasi post.Imi pare rau daca v-am jignit scriind o opinie contrara parerii dvs.
Si mai am o problema.Aveti doua butoane,da si nu pe care le putem folosi pentru a vota(sa zicem asa)daca ni se pare utila discutia sau nu.Am constatat cu stupoare ca daca apesi da sau nu iti da acelasi raspuns,adica ca ai considerat utila discutia,lucru care nu mi se pare in regula.Ati putea sa remediati aceasta problema,adica fiecare buton sa corespunda functiei destinate? Va multumesc.
Se pot folosi butoanele de "Citat". Se selecteaza textul in cauza si se apasa citat, astfel incat textul respectiv apare ca un citat in mesajul dumneavoastra.
In privinta butoanelor, imi pare rau sa va contrazic, dar functioneaza cum trebuie. Daca apesi da iti da raspunsul ca mesajul este util, daca apesi nu, este aplicabila functia inversa. Respectiv, daca un singur utilizator a votat nu si este singurul care a votat mesajul respectiv, atunci apare scris "0 utilizatori din 1 considera acest mesaj ca fiind util". Daca un utilizator voteaza da si altul nu, atunci va aparea mesajul "1 utilizator din 2 considera acest mesaj ca fiind util". Daca doi utilizatori voteaza da, atunci va aparea mesajul "2 utilizatori din 2 considera mesajul ca fiind util".
Sper ca am inteles bine la ce se referea nemultumirea dumneavoastra.