musac a scris:
[sters de administrator]
[edit] musac ...
[edit]
este peste puterea dvs de intelegere faptul ca in distrigaz exista SERVICIUL TEHNIC, in care-mi desfasor activitatea ca AUTORIZAT ANRGN GRADUL II D.A., CEEA CE INSEAMNA PROIECTARE INSTALATII DE GAZE [edit].
ca sa puteti intra in polemica cu mine pe acest domeniu, ar trebui sa aveti macar gradul de autorizare III D.B ANRGN, grad corespunzator instalatorilor de executie a lucrarilor de instalari gaze. asa ca nu mai afirmati ca intelegeti ceva ce nu cunoasteti, nestiind nici macar niste amanunte minore referitoare la legislatia in vigoare. [edit]
nu stiu daca ati observat, dar nu am lasat comentarii referitoare la subiecte pe care nu le cunosc, precum cel referitor la mansarde, privilegiu imobiliar, sef de scara, iar un subiect care ma interesa am cerut ajutorul, DORIND SA-MI FIE OFERITE DENUMIRILE ACTELOR OFICIALE IN MATERIE, PENTRU A MA PUTEA DOCUMENTA (AMPLASAREA ANTENELOR GSM). [edit] acele amanunte le cunosteam si eu,iar unul este eronat din cele scrise de dvs. tocmai de aceea DOREAM SA STIU EXACT CE PREVEDE LEGISLATIA IN VIGOARE IN ACEST DOMENIU, INCERCIND SA DAU DE DOCUMENTELE RESPECTIVE DUPA AFLAREA DENUMIRII EXACTE, nu sa aflu amanunte stiute din auzite, asa cum faceti dvs
CONSIDERATI CUMVA CA VETI REUSI VREODATA SA DATI NISTE RASPUNSURI BINE DOCUMENTATE, CU DENUMIRI DE ARTICOLE SI LEGI CARE SA VA SUSTINA CELE AFIRMATE DE DVS ? MA CAM INDOIESC DE ASA CEVA. :)):P