musac a scris:
ma numesc musac..am incercat sa ne ajutam intre noi,dar este greu.An nnecazuri cu 2 asociatii.Am vrut sa arat cum este legal ,nu cum ne dorim noi,indiferent de partea care suntem.Chiar si persoane calificate,dar cooptate in conducerea asociatiilor ,desi cunosc legea..o ocolesc.Nu uitati ca asociatie de proprietari este o>..ASOCIATIE.si se aplica legea asociatiilor si fundatiilor.Toata activitatea asociatiilor se face dupa actul constitutiv si a statutului.Un domn avocat,mentiona ca ad gen poate hotara orice fara a modifica statutul.Fals are voie sa hotarasca,dar tot trebuie modificat statutul.(art.33 (1), (2), (4)
Sunt de acord,dar asta nu da dreptul nici unei asoc.sa imi incalce dreptul folosintei si vinderii bunului meu facut pe banii mei
.Pt carol,anyme..o tema de gandire.Cu acordul proprietarilor montez la intrare o usa termopan ,sa fie mai cald.Dar dupa montare ,..pot percepe taxe la intrare?
Cu acordul proprietarilor si implicit cu banii lor,ca doar nu sunt nebuna sa investec intr-o usa de care se foloseste toata lumea pe banii mei.Doar daca am niscaiva interese,cum ar fi o firma...
2.Prima teava de gaz,pe casa scarii are o vechime mare si v-a trebui schimbata.Atunci imi convine sa montez una noua..la acelasi pret.Si tot asa toti ceilalti.Ce va ajunge casa scarii cu 20 de trasee de conducta?
Nu suma care trebuie platita pt racordare este importanta,ci esenta.
Stati linistit ca nu se vor bransa propr.dupa 20 ani.Astea sunt niste aberatii si incercati sa...moara si capra vecinului pana la urma,ce naiba.
Asociatia,presedintele,comitetul..toate acestea suntem noi ,cu totii.Nu e cineva diferit de noi,Doar comportamentul este schimbat.Chiar si legea 230/2007 are greseli pe care le poti folosi in instanta.Trebuie sa tineti seama de toata legislatia existenta.Am fost purtat de o asociatiecu ajutorul TErmoservis,ca adm,peste 4 ani prin judecata..pt restanta,..sume trecute in plus cu ajutorul presedintelui..si am castigat.Acuma se cearta cine sa plateasca ch.de judecata,dorind ca tot ..proprietarii obisnuitisa plateasca.Asta e...imi pare rau de disconfortul creat unora..
cu stima pt toti cititorii,
Daca sunteti administrator,pacat ca nu puteti fi impartial.Pana si instantele de judecata dau solutii interpretand legea. Dar se pare ca d-vs nu prea sunteti bun de adm.,atata timp cat in oricare dintre raspunsurile date se simte ca ati dori sa moara si capra vecinului.Dupa umila mea parere un adm.nu trebuie sa fie invidios,sa plece urechea la barfe,sa judece limpede si nu in ultimul rand,sa fie
cinstit si
corect.Si daca aveti necazuri cu doua asociatii,banuiesc ca le aveti din cauza judecatii putin strambe a d-vs.Imi cer scuze daca v-am jignit cu ceva,lucru care nu a fost in intentia mea.