loredanatalpai a scris:
Pt. anyme.
Asociatia, precum si unul din proprietari, care lucra la distrigaz, considera ca in conf. cu art 85 din legea gazelor, acceptul de la distrigaz, de racordare se putea da si dupa prezentarea acordului solicitantului, privind despagubirea proprietarului, acordul solicitantului se prezuma cand acesta consimte in scris prin act autentic sa il despagubeasca pe proprietar pentru partea ce ii revine din investitia facuta. Aceasta scrie in lege.
Din acest motiv am notificat distrigazul. Iar in ceea ce priveste raspunsul acestora referitoare la proprietatea tevii, puteti sa ma credeti pe cuvant, ca scrie ca asociatia. Am adresa acasa.
cel care afirma ca lucreaza la distrigaz inseamna ca este ori muncitor care lucreaza in sant, ori la aprovizionare sau sofer (pe cale de disparitie). acceptul de la distrigaz nu este decit o aprobare din partea lor prin care isi exprima acordul de a va monta instalatie de gaze. prin aceasta nu se intelege ca poate incepe lucrarile (cu o firma autorizata) pina nu despagubeste investitorii initiali, cf legii gazelor.
de asemenea, acordul asociatiei a fost dat pt a se efectua lucrarea respectiva si nu implica proprietatea asociatiei asupra instalatiei. daca asociatia (ceilalti care nu s-au bransat la teava) doreste ca instalatia de gaze sa devina comuna, trebuie sa ia hotarirea in adunarea generala (legea 230/2007 si HG1855/2008) si SA DESPAGUBEASCA INVESTITORII INITIALI AI INSTALATIEI DE GAZE
INCA O DATA VA DOVEDITI PARALEL CU LEGISLATIA IN VIGOARE , dOMNULE MUSAC.
IN PRIVINTA ASTA V-O SPUNE UN SALARIAT DISTRIGAZ, AUTORIZAT ANRGN (AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE PT GAZE NATURALE), CARE LUCREAZA ZILNIC CU DOSARE DE UTILIZATORI SI ESTE PUS , IN PROPORTIE DE 95%, CU TOATE AMANUNTELE REFERITOARE LA LEGISLATIA IN DOMENIU.