loredanatalpai a scris:
Pt. anyme.
Asociatia, precum si unul din proprietari, care lucra la distrigaz, considera ca in conf. cu art 85 din legea gazelor, acceptul de la distrigaz, de racordare se putea da si dupa prezentarea acordului solicitantului, privind despagubirea proprietarului, acordul solicitantului se prezuma cand acesta consimte in scris prin act autentic sa il despagubeasca pe proprietar pentru partea ce ii revine din investitia facuta. Aceasta scrie in lege.
Din acest motiv am notificat distrigazul. Iar in ceea ce priveste raspunsul acestora referitoare la proprietatea tevii, puteti sa ma credeti pe cuvant, ca scrie ca asociatia. Am adresa acasa.
pentru loredanatalpai
Noroc ca mai am si eu ceva cunostinte printre avocati si uitati cum sta treaba,la mine.
1.Am acte pe teava,sunt proprietara,adica teava este proprietatea mea.Chiar daca asociatia sau proprietari mi-au dat acordul,teava este a mea pentru ca eu am platit-o si nici unul din prop.asoc.nu au contribuit cu nici un leu.
2. Acordul la notar il dau numai cand imi pune banul jos.Asoc.ca sa dea acordul cuiva pentru a se bransa la teava,la notar trebuie sa prezinte actele tevii.
3.Daca prop.nu doresc sa ma despagubeasca,ii astept in justitie.In cartierul in care locuiesc eu au mai fost asemenea cazuri si nu au castigat propr.
Eu va doresc succes daca ajungeti in justitie.