avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor drogat e valabila declaratia lui?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor drogat e valabila declaratia lui?

buna ziua un martor intr-on dosar penal se drogheaza dar pe declaratia lui si al inca o pers sunt invinuit ,e citat in septembrie la tribunal sa dea declaratie .oare daca cer sa i sa faca testul pentru drog si iasa pozitiv adica ca se drogheaza mai sunt valabile declaratiile lui/
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:32, 22 Iulie 2011
Data cand ai obtinut filele cec se poate dovedi cu procesul verbal de eliberare de la banca. In plus, spui ca expertiza grafoscopica arata ca nu tu ai semnat acele acte. Mie mi se par suficiente dovezi care sa arate ca respectivul martor minte. In aceste conditii, chiar nu mai conteaza daca se drogheaza sau nu. Fa-i plangere penala pentru marturie mincinoasa.
pentru olimpia-ilie deci ca sa fiu mai explicita dnul fumeaza in fiecare zi ceva f tare o sa va zic mai exact saptamina aceasta ce anume si eu sper sa pot dovedi in instanta acest lucru si el nu este acuzatorul si are o declaratie data asa >in anul 2006 x adica eu i-am facut cunostinta cu o pers si in fata lui aceea pers.a semnat niste acte dar nu precizeaza ce acte iar eu sunt invinuita la legea 215 nu exista semnatura mea nicaieri am cesinat srl in 2007 cu arhiva cu tot cu file dar dnul politist are ceva cu mine a luat de bun tot ce i sa zis nu a cercetat cind mi facut la parchet prezentarea materialului mi sa facut rau si am inceput eu ancheta siculmea unde mergeam eu dnul politist ori suna ori aparea si el dupa contracte si copii buletine dar pina acum ce a cercetat? va doresc succes daca aveti pl
multumesc frumos o sa-i fac plingere pt marturie mincinoasa am primit curaj sa stiti dar sa stiti ca daca ajunge unde trebuie o sa se faca dreptate dar cum se lucreaza la noi aici ma refer la politie ,dar tot o fac si va rog sa-mi ziceti la al doilea martor tot in baza declaratiei l ui sunt invinuita a zis asa AM FOST SOFER ANGAJAT LA FIRMA X IN PERIOADA 2007- 2010 CONTABILA FIRMEI MI-A ZIS CA AM DE ADUS MARFA LA FIRMA Y MI SA INCARCAT MARFA AM PRIMIT FACTURA SI CONTRACUL SI AM PRIMIT INDICATISA NU DESCARC MARFA PINA NU PRIMESC FILA DE CEC SI CONTRACTUL SEMNAT AM AJUNS CU MARFA SI IN FATA MEA SA SEMNAT FILA SA COMPLECTAT INTEGRAL MAI PUTIN SUMA SI SA SEMNAT CONTRACUL DE CATRE FIRMA Y ADICA EU asta este declaratia lui pe scurt si din plansa foto ma indicat pe mine la pol si la tribunal la fel fata in fata bine inteles ca nu a jurat pe biblie dar mentinez CONTRACTUL ERA IESIT DIN FIRMA IN 30 06 2007 IAR EL A VENIT CU MARFA IN 29 05 2007 /PLUS CA PE FILA RESP A IESIT SEMNATURA CELUI LA CARE AM CESIONAT SRL CA SA MA INTELEGETI EU AM IESIT DIN FIRMA I FEB 2007 CINE A INTRAT A SCHIMBAT SPECIMEN LA BANCA SI EU CIND AM MERS LA FIRMA X SA VAD DACA AU COPIE BULETIN DELEGAT SAU AL ADM FIRMEI NU AU AVUT NIMIC PLUS DE ASTA LEAU TRIMIS MARFA DE 4 ORI SI CONTABILA FIIND RUDA CU ACEST MARTOR TAOTE DATELE PEFACTURI LA DELEGATI SUNT FALSE SI SERIA CI SI AUTO ,POT SAI FAC SI LUI PLINGERE PENTRU MARTURIE MINCINOASA?IN 12 SEPT OSA MAI FIE ASCULTATI SI ALTI MARTORI CARE ZICE EL CA NEAU VAZUT IMPREUNA CIND A DESCARCAT MARFA SA ASTEPT PINA DUPA DECLARATIILE LOR?
PENTRU OLIMPIA-ILE raspuns la intrebare ce inteleg eu prin drogat eu inteleg asa>fumeaza in fiecare zi dar nu etno nu mai stie ce face ,ce vorbeste se comporta ciudat deci este dependent de ele doar imi zice cei cu care este si ruda si o fac impreuna de f mult timp cum se poate numi acest om ?si analiza se poate face si dupa 6 luni dar cu martori nu este valabil?si inregistrari audio video?
Mai sus dl. avocat Alimanescu v-a sugerat ce sa intreprindeti.
In privinta martorului , chiar daca ar fuma "tigari interzise" , nimeni nu stie cantitatatile si nimeni nu poate afirma ca in momentul in care a depus marturie avea in vreun fel sau altul discernamantul alterat in asa masura ,incat sa depuna marturie tocmai impotriva dvs.
Intrebarea distinsei d-re.Olimpia Ilie este foarte corecta pentru ca dvs , aveti un "mod mai special" de a considera o persoana drogata , dar este dreptul dvs sa credeti sau sa considerati ce doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Plingere penala pentru marturie mincinoasa si calomnie urgent gemilia gemilia buna ziua ,un anagajat la societate in calitate de sofer dar pute si primi acte si bani .a declarat la politie ca eu i-am semnat fila de cec si contractul ... (vezi toată discuția)
dosar penal legea 215 inregistrari audio-video sunt valabile? gemilia gemilia am avut srl l-am cesionat in 2007 nu gasesc p-v de predarea arhivei sc intre parti pe srl acesta dupa cesiune s-a cumparat marfa care nu s-a mai platit ... (vezi toată discuția)