avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil

cu se procedeaza pentru schimbarea unei locuinte de pe un nume pe alt nume,sau dc se face act de vanzare cumparare, ce acte trebuiesc intocmite, va rog este prima oara ,de aceea nu prea ma descurc ..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ion29 , utilizator 21:14, 16 Februarie 2012
Trebuie dezbatuta succesiunea. Daca a decedat dupa 1 oct 2011 termenul de optiune succesorala este de 1 an. Nu se cunoaste adresa copilului? Pentru ca in cadrul dezbaterii succesiunii, notarul public I'l va cita pe succesibil somandu l sa opteze fie a accepta succesiunea fie a renunta la ea.
nepoata ,sau fratele este gradu de rudenie?
gi_jane2 a scris:

ce inseamna pt dvs sa schimbati de pe un nume pe altul ?
exista relatie de rudenie si care e aia, intre persoana care e trecuta in actele casei si cel ce vrea ca numele lui sa fie pe act ? nepot sau frate este gradu de rudenie?



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act testament ContSters160754 ContSters160754 buna-seara!.am o matusa care a mostenit o casa de la parinti,avand act de proprietate.acest act i s-a facut in timp ce era casatorita.parintii matusei au ... (vezi toată discuția)
Drept civil succesiunea total3r total3r sant mostenitor testamentar al unei doamne care a decedat in ianuari 2009 mostenirea se afla pe numele ei dar cumparata in timpul casatoriei sotul este si el ... (vezi toată discuția)
Actul de mostenire, Clara iordache Clara iordache Buna ziua,am o intrebare legata de actul de mostenire,eu am 1 frate dar are alt tata,tatal actual nu ma are decat pe mine,unicul copil,insa tata a decedat,mama ... (vezi toată discuția)