criss256 a scris:
obligatia s-a nascut in martie(mi-am vandut afacerea) iar in luna mai el a devenit administrator(inainte de 25)in cazul asta mai pot fi eu tras la raspundere.in plus el a semnat ca se obliga sa plateasca tva-ul,mai pot fi eu tras la raspundere(eu platesc tva si impozit pe profit la 3 luni..pot fi tras la raspundere in cazul asta(sa mi se atraga raspunderea patrimoniala)??
nu cred deoarece el a declarat in scris ce responsabilitati ii revin in formularul de tva, dvs. ati cesionat si creantele si datoriile conform balantei de verificare semnate si de cesionar si cendent, sunteti sigur ca a declarat si facturile dvs. aveti un proces verbal de documente neinregistrate de dvs.? stiti ca omiterea inregistrarii , suatragerea de a inregistra in contabilitate este o infractiune grava: evaziune, asta nu gandesc multii cand predau o firma, aici foarte multi raspund e o gresala gravade predare primire a arhivei si documentelor necontabilizate urmand ca cesionarul sa se oblige sa respecte legea contabilitatii si alte legii.