avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare...fara plata pretului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare...fara plata pretului

buna ziua! speta e foarte simpla...posibilitatile sunt multiple! bunicii mei au 4 copii si 5 nepotii. unul dintre nepoti sunt eu! in urma cu 8 ani s.au decis sa.mi vanda mie casa. la acea vreme eram minora astfel ca s.a dispus un curator! pe mama mea. dupa 8 ani,matusa mea doreste sa anuleze contractul. singurele stipulate in contractul de vanzare cumparare e dreptul de uzufruct viager pe toata durata vietii...si faptul ca...fie vorba intre noi eu nu le.am dat bani bunicilor in urma incheierii contractului! a fost o deghizare a contractului..ce sanse am sa fiu lasata in pace de neamurile mele putin cam...nemultumite:D
Cel mai recent răspuns: popescumariaioana , utilizator 22:16, 22 Iulie 2011
multumesc pentru raspunsuri....drumul banilor! pai intr,un contract de vanzare cumparare ...cel care primeste pretul este indreptatit sa faca ce doreste cu el...ii pune la saltea..ii investeste ii foloseste pentru nevoile personale. buuuuuuuun...iar daca eu vreau sa.i vand nepoatei mele locuinta si imi rezerv pana la sfarsitul vietii dreptul de a locui fara sa fiu deranjata de nimeni...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu clauza uzufruct viager marius2222 marius2222 Bunicii mei ,de pe mama ,au facut un act de intretinere cu clauza de uzufuct viager lui nepotul lor,fiul lui matusa mea (eu fiind tot nepotul lor).Contractul a ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere vidican ioana vidican ioana Buna am facut un contract de intretinere cu instituirea dreptului de uzufruct viager cu bunicul sotului meu,bunicul nostru mai are doi copii si nici unul nu a ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumpărare sau donație cu uzufruct viager. care variantă este mai bună dacă vrei să lași cuiva o casă și un teren? elenafarcas1958 elenafarcas1958 Buna ziua, Sotul meu are Contract de vanzare cumparare de la parintii lui pe casa si teren. Nu are copii, doar un nepot (fratele sotului a decedat si a ... (vezi toată discuția)