Buna ziua am si eu o problema, prietenul meu a primit interdictie pt Romania deoarece mai demult a trecut din Romanaia in Germania ilegal apoi s-a intors in Romania unde a facut azil,acuma politia ia dat interdictie 5 ani pentru Romania.Noi vrem sa ne casatorim in Turcia,se poate intoarce cu mine in Romania sau exista posibilitatea de a plati o amenda pentru anularea interdictiei.Exista modalitati prin care se poate anula interdictia???Va multumesc!
Asta am dedus si eu, numai ca dl. avocat alvarolipo explica de cateva posturi cum se procedeaza in cazul in care viitorul sot este cetatean UE. Iar domnisoara Alexandra nu a sesizat chestiunea.
Daca sunteti atenti la intrebarea puteti retine ce vrea sa se castoreasca, devenind de atunci membru familie a cetatean european. De atunci este pozibil revocarea interdictia prin cererea la ORI, precum o viza la ambasada fara sesizare la ORI. Daca nu este revocata interdictia atunci intervine instanta judecatoreasca. Nu acum ce nu este casatorita.
multumesc. Imi puteti spune va rog cum sa formulez cererea??? si asta o depun la ORI??? EU luni plec in Bucuresti pote pot sa rezolv ceva acolo si inainte de a pleca in Turcia, MULTUMESC INCA O DATA