avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nou contract la data pensionari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nou contract la data pensionari

Sunt administrator la o asociatie si in sept indeplinesc varsta de pensionare. Cnf art 56 d din codul mci CIM inceteaza de drept. Cum se procedeaza la acea data ? Eu am un CIM cu timp partial si doresc sa continui, tot cu un CIM cu timp partial. Voi incheia acest contract si voi deschide altul, voi face fisa de lichidare, voi declara cele doua contracte in revisal ,..... ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:39, 26 Iulie 2011
Eu sunt de parere ca puteti continua activiatatea in baza aceluiasi c.i.m., chiar daca nu mai exista un text de lege care sa reglementeze asa ceva.
La dosarul de pensionare trebuie sa existe si o adeverinta din care sa rezulte data încetarii calitatii de asigurat,care este data incetarii cim in cazul de fata.,ori daca lucrati in continuare,nu poate fi vorba despre incetarea calitatii de asigurat.
Nu cred ca vor primi dosarul de pensionare fara aceasta adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Diferente revisal codul muncii Olga27 Olga27 Buna ziua, Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d ... (vezi toată discuția)