avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere desfiintare post

Buna ziua
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna ce drepturi am in cazul desfiintarii postului de catre angajator .Nu exista contract colectiv de munca.Desfiintarea e de fapt fictiva, angajatorul a dat deja anunt pentru angajare pe postul detinut de mine ,inainte de a-mi comunica decizia.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:42, 22 August 2008
Pentru "luciosul":
Daca sunteti in aceeasi situatie atunci procedati asa cum s-au exprimat colegii mei.
Fiti atent la decizia de concediere, la temeiul legal sa fie specificat "in baza art.65(1) din Codul muncii". Astfel veti putea sa beneficiati de indemnizatie de somaj, daca aveti lucrate 12 luni in ultimele 24.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva ionutsoim ionutsoim La societatea la care lucrez urmeaza sa se faca concedieri colective. Din cate stiu eu voi fi una din persoanele disponibilizate. Problema este ca eu am un ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva magyari magyari Care sunt drepturile, sau mai bine zis, care sunt obligatiile angajatorului fata de angajat, in cazul unor concedieri colective ? Care este situatia cu ... (vezi toată discuția)
Concedierea dupa reintoarcerea din concediu de maternitate nickol8001 nickol8001 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: am revenit pe 20 aprilie din concediu de maternitate iar pe data de 07.05 am primit preavizul: ... (vezi toată discuția)