Buna dimineata. Eu am ajuns la un fond de rulment de 370 lei. Este adevarat ca exista un maxim de fond? Spunea cineva ceva de 300 lei maxim. Este ceva adevarat?
Ar trebuii sa va bucurati ca administratia face modernizari.
Eu ma chinui de vreo 2 luni sa ii conving pe membri ComEx sa bage senzori de miscare pe scara pentru a economisii electricitate sau pentru a vopsii casa scarii si pana la urma am ajuns sa vopsesc eu casa scarii de la etajul meu dar senzori de miscare tot nu au pus.
@denise_ionelia
:offtopic:
Cred ca blocul dv. arata si este intretinut precum cele 3 lanturi de aur de la gatul administratorei, adica direct proportional. Simtul umorului de care debordati va va face sa treceti mai usor peste problemele somajului in stransa legatura cu marimea cotei de intretinere.
Vorba lui Caragiale "Simt enorm si vad monstruos!", se simte din tonusul cu care abordati problema. Felicitari!
Fondul de rulment
argox
Buna ziua, ma puteți ajuta va rog, sa înțeleg dacă legea 230/2007 ma obliga la achitarea fondului de rulment? si dacă, da, de ce trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)
Penalizare asociatie
gamarand
Am citit legea 230 si normele de aplicare si in principiu cunosc cum se calculeaza penalizarile si de cand. Nelamurire: penalizarea se aplica dupa epuizarea ... (vezi toată discuția)