daca o pers a fost condamnata in anul 2005 septembrie la 3 ani cu suspendare si 5 de incercare iar in 2011 e invinuita intrun dosar penal ,dar dosarul e pe rol la instanta inca mai poate cere reabilitare?
a da am uitat dosarul penal este inceput din 2007 dar eu nu aveam nici o calitate in el nici martor nici invinuit acum 2011 sa trezit dnul politist sa ma bage complice dar pot sa-mi dovedesc nevinovatia suntem in faza de proces audiere martori
Mai concret trebuie sa ne spuneti dvs.
1.In primul mesaj spuneti am avut o pedeapsa cu suspendare de 3 ani si termen incercare 5, iar mai jos spuneti 3 ani suspendare cu 3 incercare...deci cum e de fapt?
2.Care este data ramanerii definitive de condamnare, pentru ca de la data ramanerii definitive se calculeaza termenul de incercare, deci ziua, luna , anul ?
3.In rechizitoriu se mentioneaza clar..trimis in judecata pentru fapta savarsita in data de..., deci ?
da am gresit e 3 ani suspendare si 5 de incercare si de cre rechizitoriu ma intrebati cel de procesul din 2011 e luna martie dar dosarul sa inceput in 2007 dar eu nu aveam nici o calitate in el si acuma in 2011 sunt complice
Important este ca fapta a fost savarsita in 2007, nu ca si-au dat ei seama prin 2011 ca sunteti complice.
Si, raspunsul este: nu. Nu are cum sa intervina reabilitarea.
Mai mult, sunteti si in pericol de revocare a suspendarii pedepsei.