avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mentinerea starii de arest dupa 1 termen de fond
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mentinerea starii de arest dupa 1 termen de fond

am si eu o intrebare;dupa primul termen pe fond in cazul cu arestati preventiv,mentinerea starii de arest va fi judecata de catre curte de apel sau de catre tribunal?mentionez ca dupa primul termen de fond am primit sentinta de 2 ani si 6 luni cu executare din partea tribunalului.
Cel mai recent răspuns: ContSters214324 , utilizator 11:22, 26 August 2011
La o pedeapsa cu suspendare ar putea avea sanse insa trebuie combatuta eficient motivarea primei instante care a dispus condamnarea cu executare.
Nu sunt mari sansele dar poate spera daca avocatul va convinge instanta,in functie de toate circumstantele cauzei.
Pe mentinere nu are sanse...
multumesc!speram si noi la orice sansa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa recidivist Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare: Daca o persoana este recidivista si a fost arestat la aproximativ 2 ani de la eliberarea conditionata , in cazul care decizia ... (vezi toată discuția)
Incetare masura arest constantintosca constantintosca Vrea un sfat in legatura cu starea de arest la domiciliu. S-a pus in discutie si mi-a fost prelungita starea de arest cu 60 de zile in data de ... (vezi toată discuția)
Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)