Buna ziua.
Am contestat un ”proces verbal de circulatie”,intocmit de o militianca,in Bihor(eu sunt din Tg-Jiu) ;nu semnasem pr.verbal pentru ca nu a vrut sa mi-l arate,a avut ea grija sa scrie in locul meu ”Refuz sa semnez”,de trei ori.
Cand l-am primit-postal,am aflat ca am fost amendat pentru ca nu am avut luminile aprinse si nu am semnalizat,drumul fiind drept,nefiind vorba de vreo depasire.Ce ar fi trebuit sa semnalizez... In primul moment a vrut sa ma amendeze pentru viteza dar,i-am intrebat despre radar(mai era si un jandarm fara cascheta),dupa aceea a zis ca nu pot trece prin judetul lor fara o amintire.
Nu mi-a permis sa pot scrie obiectiuni,am sunat la 112,am facut fotografii;am trimis memoriu la seful politiei Bihor,fara rezultat-nu este un abuz comportamentul femeii in uniforma.
Nu exista nici o dovada care sa sustina varianta militiencei.
Am trimis catre judecatorie si fotografiile facute acolo dar,mi-a fost respinsa plangerea,am vazut pe net.
Nu am primit hotararea instantei,nici dupa sase luni.
Va multumesc.
Buna ziua.
Va multumesc.
Am asteptat pentru ca imi este imposibil sa mai trec prin Bihor.Nici nu stiam de schimbarile legii.Oricum,fara sa aiba vreo dovada a asazisei incalcari de lege din partea mea,un judecator se crede Dumnezeu.
Am depus copia color a pr.verbal si fotografiile facute la fata locului si nu vad de unde a hotarat ca eu nu am dreptate.
Voi merge in urmatoarele luni pentru a afla interpretarea judecatorilor.
Sunt surprins ca un localnic,care a aparut ,,post-festum,, a avut tupeul sa mearga in fata instantei pentru a mintii;nu avea ce sustine nevazand nimic-eu eram oprit si pr.verbal era intocmit cand el a ajuns,peste drum,la masina politiei.
N-ar fi prima data cand inventeaza un judecator.
Va dorec numai bine.