avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

As dori sa aflu, in cazul in care mi s-ar dona o casa de catre o doamna, care la momentul respectiv se afla in concubinaj cu o alta persoana si mai are si un copil din prima casatorie, cine poate ataca donatia?
De asemenea mentionez ca concubinul are si el la randului copii.
Va multumesc !
Am uitat sa precizez, daca doamna isi oficiaza relatia cu concubinul, ce se intampla in acest caz ?
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2008
nik1a, utilizator
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 12:20, 15 August 2008
Eu va recomand sa efectuati un contract de vanzare - cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justitie m.stef m.stef am cedat cu act de donatie partea mostenita de la tata eu neavand unde sa stau casa parintilor nefiind locuita m-am mutat acolo si el mi-a cerut acest act ... (vezi toată discuția)
Donatie cu clauza de habitatie viagera catalyna catalyna Buna seara! Am o nelamurire. Tocmai am citit pe acest forum ca actul de donatie poate fi revocat si ...se contrazice cu ceea ce stiam. Sotul meu are un ... (vezi toată discuția)
Contestare act de donatie Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la posibilitatea ca un act de donatie sa fie contestat. Suntem 2 frati, iar parintii mei doresc sa ... (vezi toată discuția)