avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozitare teren arabil cumparat cu contract de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozitare teren arabil cumparat cu contract de vanzare cumparare, neiregistrat la notar

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti daca, un teren arabil cumparat acum 10 ani, de la persoana fizica, de catre alta persoana fizica, pe baza unui contract scris de mana si neinregistrat la notar, va fi impozitat retroactiv in momentul in care cumparatorul declara contractul la primaria de care apartine terenul.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Silvia Monica , utilizator 07:22, 11 August 2011
Cautati fostul proprietar si perfectati inscrisul pe care il aveti.
Cu siguranta asta trebuie facut.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de proprietate roburtr roburtr Buna ziua. In urma cu 5 ani de zile am cumparat de la cineva un teren intravilan.. La momentul cumpararii am facut un precontract de vanzare cumparare, ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare sau donatie oanajuganaru oanajuganaru bunicul meu acum 19 ani a cumparat un teren de 2400mp dar am incheiat un contract vanzare cumparare scris de mana dupa care l am legalizat la notar..terenul ... (vezi toată discuția)
Prescriptie achizitiva anyteodorescu anyteodorescu buna ziua, in urma cu 10 ani mama mea a cumparat un teren intravilan in provincie cu chitanta de mana, plateste impozitul pe numele ei, terenul este cultivat ... (vezi toată discuția)