avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie de desfiintare /Evaluare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie de desfiintare /Evaluare apartament

Buna ziua,

Suntem in urmatoarea situatie:

- dorim sa vindem un ap 2 camere catre un cumparator care primeste credit Prima casa.
- in apartament s-au facut niste modificari (desfiintare 2 pereti BCA care aveau doar rol de separare a spatiilor) in urma cu 16 ani (1995).
- intabularea este facuta pe modificari in anul 2007.
- nu exista documente pe modificarile facute (autorizatie desfiintare) deoarece in perioada respectiva se spunea ca se pot face modificari daca nu se afecteaza structura de rezistenta a imobilului.

Evaluatorul de la Banca solicita autorizatie.

Ce este de facut in aceasta situatie?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Emilian Ion , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:50, 27 Iulie 2021
Buna ziua,
Daca modificarile s-au facut in urma cu 3 ani puteti obtine de la primarie certificat de edificare in baza unei expertize MLPAT, a releveului actualizat si declaratie notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament de catre banca kartago kartago Subiect: Autorizatie de desfiintare /Evaluare apartament Buna ziua, Suntem in urmatoarea situatie: - dorim sa vindem un ap 2 camere catre un ... (vezi toată discuția)
Modificari ale apartamentului andreeagabriela andreeagabriela Buna ziua. Am o nedumerire legata de vanzarea unui apartament, eu fiind in postura vanzatorului. In urma cu 2 ani si jumatate am efectuat o modificare la ... (vezi toată discuția)
Apartament cu modificari prin prima casa elle-elle elle-elle vreau sa cumpar un apartament prin prima casa cu modificari fata de ceea ce exista in cadastrul apartamentului.Modificarile sunt: o usa care dadea din ... (vezi toată discuția)