avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort prin justitie sau notar.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort prin justitie sau notar.

Am depus cererea de divort la judecatorie acum doua saptamani si mi s-a dat termen de infatisare pe 3 Noiembrie 2011. Eu reclamant, sotia parat.
Daca intre timp sotia a convetit ca doreste sa facem divortul de comun acord la notar sau ofiterul starii civile in termen de 30 zile.Exista vreo problema cu judecatoria? adica trebuie sa anulez prima data divortul in justitie si abia apoi pot la notar sau pot sa merg la judecatorie cand am infatrisarea si sa le spun ca divortul e incheiat de comun acord. De ce intreb...pentru ca atunci cand am fost la notar mi-au spus ca daca am cerut altor autoritati desfacerea casatoriei ei numai dupa ce o anulez acolo o pot face...insa obiectul divortului cu reclamant si parat nu mai exista, acum este de comun acord.
Multumesc de sfaturi.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:23, 30 Iulie 2011
Situatia este destul de incurcata dar daca s-ar cauta solutii poate s-ar gasi.
Nu cred ca este chiar imposibil sa divortati mai devreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la divort !! kyddy kyddy Buna ziua , de o saptamana am fost la judecatorie si am bagat actele de divort in prezenta unui avocat .....Am termenul in septembrie.Intrebarea mea e: Daca ... (vezi toată discuția)
Divort cu avocat angajat mig2005 mig2005 Buna ziua, Fiind mai veche pe acest site, o cunostinta de a mea are nevoie urgent de anumite raspunsuri. Pe scurt, clientul X doreste sa divorteze de Y, si ... (vezi toată discuția)
Sfat divort dosar tip solutie: constată perimată cererea vio2017 vio2017 Am nevoie de un sfat vizavi de solutia data intr-un dosar de divort. Mai jos regasiti ultima solutie afisata pe portal just: Tip solutie: Constată perimată ... (vezi toată discuția)