avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda din vina avocatului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda din vina avocatului

suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales decat cu amanari de genul ca nu prezenta avocatul la dosar tot ceea cecerea judecatorul motiv pe care nu l-am inteles din moment ce noi am depus toate documentele de care era nevoe si ultima bomba pe care am aflat-o e ca suntem pasibili de amenda ptr pierdere de timp a judecatorului.E posibil acest lucru?mentionez ca procesul se afla pe civil iar un dialog intre avocat si noi ,reclamantii nu prea exista,spune ca are strategia lui si atat,ce credeti ca e de facut in acest sens?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:58, 31 Iulie 2011
Pentru oameni a fost foarte avantajos intrucat au platit putin fiecare...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Pentru oameni a fost foarte avantajos intrucat au platit putin fiecare...

Se vede ce avantajos a fost!
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2011
emil6702, utilizator
puteti enumera punctual motivele pentru care avocatul "nu s-a putut prezenta" de 5 ori la rand ?
pt mine e f curios ce spuneti dvs !
fara suparare..." e ceva cusut cu ata alba" in expunerea dvs !
sunteti ferm convins ca amanarea dosarului s-a datorat exclusiv vinei avocatului dvs (care, din cate inteleg, mai reprezinta inca 799 persoane ) ?
asa cum s-a ajuns la intelegerea intre cei 800 de reprezentati de a angaja acelasi avocat la fel se poate ajunge la concluzia unanima ca acesta nu si-a indeplinit obligatiile asumate prin contract si poate fi concediat.....
e ceva ce nu se "leaga" ......
cu stima !
Amanarile , daca cititi cu atentie, nu s-au datorat neprezentarii avocatului de 5 ori, la infatisari, ci pt. ca nu "au fost depuse toate actele cerute de judecator"-cel putin asa scrie initiatorul intrebarii.
Se poate ca cei 799 de persoane sa nu fi depus cu totii , toate actele-necesare-, dispuse de judecator.
Pe de alta parte, puteti orisicand rezilia contractul de asistenta , cu avocatul.respectiv., dupa ce in prealabil veti vorbi cu acesta. Verificati la dosarul cauzei, (aveti dreptul ca parti din actiune sa consultati dosarul) ce spune judecatorul in incheierile de sedinta, cine si ce trebuie sa depuna, si mai apoi luati hotararea cea buna.Este f.greu sa reprezinti 800 de persoane in cazul cand si pt. o persoana, te poti impiedica in sensul ca acea persoana sa nu-ti puna la dispozitie toate actele de care ai nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocatul the mark the mark suntem 800 de persoane implicate intr-un proces,pe motiv ca avocatul nu a depus la dosar actele cerute de judecator desi avocatul dispunea de acele documente ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca ContSters116067 ContSters116067 buna.sint Cristina. Am initiat la inceputul lui decembrie 2009 proces ,a avut loc o infatisare la care firma nu s-a prezentat,fara sa faca vreo obiectie.As ... (vezi toată discuția)
Furt, judecata in fond - acordare termene, durata proces minodora_1973 minodora_1973 as vrea sa stiu daca exista un anumit numer de infatisari pentru procesul penal? sunt parte vatamata in proces penal de furt cu autor cunoscut si care si-a ... (vezi toată discuția)