avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... popriri pe salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

popriri pe salariu

Exista vreo lege in care se specifica vreo limita in care se pot face popriri pe salariu? De exemplu 50%? Imi pot pune propriri pe salariu incat sa raman in mana cu 250 ron?

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:54, 1 August 2011
Alina2011 a scris:

Dar cred ca este art 164... :D Oricum merci de sugestie, ca asa am reusit sa gasesc ;)

1. Este corect art.169 din Codul muncii.
2. In Monitorul Oficial nr. 345/2011 s-a republicat Codul muncii modificat si renumerotat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri salariu Alina2011 Alina2011 Exista vreo lege in care se specifica vreo limita in care se pot face popriri pe salariu? De exemplu 50%? Imi pot pune propriri pe salariu de vreo ... (vezi toată discuția)
Codul muncii amalia20 amalia20 daca in codul muncii la art 169 zice ca proprirea de 50% sa nu se faca in fiecare luna si angajatorul (contabilul **zice ca nu poate sa ia ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)