avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indiviziune

Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti daca am nevoie de acordul celuilalt proprietar in cazul in care as dori sa fac lucrari de asfaltare pe un drum aflat in indiviziune.

Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:28, 2 August 2011
Multumesc de raspuns.

As dori sa mai imi spuneti care este cadrul legal care reglemeteaza acest caz, cod civ, sau........?
aveti nevoie de acordul celuilalt coproprietar. cheltuielile ar trebui suportate in parti egale de catre ambele parti beneficiare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvare succesiune Valeriu Steplecaru Valeriu Steplecaru Suntem 4 succesori. Casa se degradeaza.Doi in favoarea celui de al treilea care vrea sa renoveze casa sa o putem folosi drept casa de vacanta. Al patrulea nu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune amenajari imobil prietenulomului prietenulomului Va rog sa mi spuneti daca un coproprietar care nu a acordat si celorlalti coproprietari dreptul de a folosi imobilul , iar acesta a amenajat toata cladirea la ... (vezi toată discuția)
Servitutea, obligatii, cine este proprietarul fondului dominant si cine al fondului aservit? cyan cyan Cine este proprietarul fondului dominant si cine este proprietarul fondului aservit in cazul servitutii de traversare si trecere potrivit art. 755-772 din ... (vezi toată discuția)