robert30ro a scris:
Azi vine politia locala ; maine ma duc la DSP . Daca nu se rezolva , o sa dau eu cainele ala afara in fiecare zi . Astept cu nerabdare ca vreun PENSIONAR sa ma AGRESEZE intr-un fel sau altul si sa fiu in LEGITIMA APARARE . Am 44 de ani , 180 , 82 kg asa ca rezultatele confruntarii vor fi clare .
........................
Platesc o gramada de taxe , respect legea , respect pe toti cei din jurul meu , Nu mai am de gand sa ma las TERORIZAT de o mana DE MOSNEGI .
P.S. Ca fapt divers , eu sunt inginer , sotia mea e medic , copilul meu urmeaza o scoala particulara care ne costa 1000 RON / luna .
E bine ca ati apelat la cei ce pot rezolva problema cainelui.
Sigur ca puteti si dumneavoastra sa va folosit de calitatile pe care le aveti (44,180,82) si sa dati cainele afara din bloc.
Taxele si impozitele nu au legatura cu acel caine si mai ales cu vecinii dumneavoastra pe care-i alintati ca fiind "mosnegi". Nu ne-ati spus ca v-ar fi teama de muscatura mosnegilor ci de caine si de puricii acestuia. Timpul trece repede, nici nu o sa observati, si-o sa ajungeti la aceesi varsata cu cei de care va este teama acum ca va terorizeaza.
Pentru ca ne-ati spus ca sunteti inginer si sotia medic, ne mai linistim si speram sa nu va folositi de forta ci de calitatile de om cu pregatire de inginer, de intelectuali. Daca o sa cultivati in continuarea aceasta calitate, de intelectual, aveti sanse mari sa va prinda bine si cand o sa fiti catalogat de altii mosneag si nu o sa mai fiti de 44,180,82.:surrender: