avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine comunitar in fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine comunitar in fata blocului

Buna ziua,

Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, din punct de vedere legal? Este vorba de un locatar ( chirias) care nu accepta ca in fata blocului sa stea acest catel, desi cainele nu a manifestat agresivitate fata de aceasta persoana, ci fiind vorba doar de aspect (nu se cade sa stea cainele in fata blocului). Marea majoritate a locatarilor sunt de acord cu acest catelul, insa chiriasul nou venit este revoltat pentru asta :(

Va rog un raspuns,
Mirela
Pentru indepartarea cainilor folositi otet sau amoniac. Functioneaza garantat dar trebuie sa fiti perseverenti.
Un bidon de 5L de otet costa 7 lei in supermarket. Irita cainii si enerveaza la culme babele!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! la noi în bloc este un locatar care are grijă de ... Samir84 Samir84 Bună ziua! La noi în bloc este un locatar care are grijă de o pisică de mai mulți ani care este vaccinată, deparazitată, sterilizată are carnet pentru ... (vezi toată discuția)
Caine trecut la intretinere kissmy09 kissmy09 Buna seara !...va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare; este legal sa platesc intretinere pt ca am un caine? azi m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Am voie sa plim cainele in spatiu verde langa bloc? Lovecats99 Lovecats99 Constanta Situatia sta cam asa: Un bloc vecin a imprejmuit spatiul verde din fata cu un gardut (din ce stiu ilegal sa imprejmuiesti spatiul public, dar nu ... (vezi toată discuția)