avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere de recalculare la care n-am primit raspuns
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere de recalculare la care n-am primit raspuns

Am facut o cerere catre Casa de Pensii referitoate la recalcularea pensiei inca din data de 15 mai 2011. Nici pana in data de azi n-am primit raspuns si in continuare imi spun ca sa astept acasa. Mai e putin si se fac 3 luni. Oare nu exista o lege prin care exista un termen limita de raspuns ? Asa, ei imi pot spune si la anul pe vremea asta sa stau sa astept.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:15, 15 Noiembrie 2011
Pentru ca nu am primnit nici acum raspunsul pentru recalculare, ma duc sa dau Casa de Pensii in judecata.
Dar am doua intrebari :
1. Locuiesc in sectorul 3, la care tribunal trebuie sa depun ?
2. Avand in vedere ca tatal meu (cel pentru care am facut dosarul ) este paralizat si nu este deplasabil pot depune eu, fiica lui dosarul la tribunal ?

Multumesc anticipat,
1. Depuneti cererea la Tribunalul Bucuresti Sectia a VIII a. Chemati in judecata Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti.
2. Aveti nevoie de procura speciala notariala. Puteti depune cererea si prin posta, situatie in care nu aveti nevoie de procura.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
ContSters103772, utilizator
Alimanescu George a scris:

1. Depuneti cererea la Tribunalul Bucuresti Sectia a VIII a. Chemati in judecata Casa de Pensii a Municipiului Buucresti.
2. Aveti nevoie de procura speciala notariala. Puteti depune cererea si prin posta, situatie in care nu aveti nevoie de procura.

Atunci trimit toate actele ( cerere, coipe buletin, copie dupa decizia de pensionare si numarul de inregistrare de la casa de pensii al cererii de recalculare ) prin posta la sediul din Bulevardul Unirii nr.37, cu confirmare de primire?
N-ar trebui sa am totusi un numar de inregistrare sau imi este de ajuns si confirmarea de primire ?

Mii de multumiri,
Dupa ce primiti confirmare, puteti afla numarul de dosar de la arhiva Sectiei a VIII a a Tribunalului sau de pe portalul instantelor (dati cautare dupa numele tatalui dvs.).
Confirmarea primirii dosarului la Tribunal este din data de 2 Noiembrie.
E prea devreme sa caut dupa numele tatalui ? Caci nu am gasit .

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, joi 8 aprilie ora 14.50 am trimis un mail la tribunalul ... panda82 panda82 Buna ziua, Joi 8 Aprilie ora 14.50 am trimis un mail la Tribunalul București la Sectia VIII si nu mi-au trimis număr de inregistrare. Ce pot să fac ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru recalcularea pensiei catalin23x catalin23x Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: - mama mea a solicitat Casei [b]Locale[/b] de Pensii decizie de pensionare; - solicitarea a fost ... (vezi toată discuția)